Witte Spiegel       Aangesloten bij de BSW
       Beroepsvereniging Spiritueel
       Werkers                      In 2012 werd ik voor het eerst in mijn leven geconfronteerd met (voor mij) overgewicht. Heel mijn leven heb ik me afgezet tegen allerlei dieetvormen, dit vooral omdat ik het zelf niet nodig had en omdat ik anderen hier alleen maar mee zag jojo-en.

Nu mocht ik er zelf toch aan gaan geloven omdat het mijzelf niet meer lukte om mijn gewicht te beheersen. Ik heb dus geïnformeerd bij een vriendin die als voedingscoach werkt. Zij vertelde me wat onze voeding met ons doet en vooral ook wat het niet meer doet. Vanaf dat moment ben ik op een andere (meer bewustere) manier met mijn voeding bezig. Dit heeft geresulteerd in een gewichtsafname van zo'n 10 kg in ongeveer 4 maanden tijd en inmiddels heb ik dit gewicht al meer dan een jaar onder controle.

Doordat ik hierover zo enthousiast ben, heb ik besloten om me, als life-coach, te specialiseren in voeding en vitaliteit zodat ik op een professionele manier mensen kan begeleiden bij hun gewichtsbeheersing en een gezonde vitale levensstijl.