Witte Spiegel       Aangesloten bij de BSW
       Beroepsvereniging Spiritueel
       Werkers                      Als Life Coach begeleid ik je bij het ontdekken van wat jouw diepste verlangens zijn. Om te kijken naar wie je nu bent, wie je kunt worden en wat je wilt bereiken. Om antwoorden te vinden op de vragen 'Wie ben ik', 'Wat kan ik', 'Wat wil ik' en 'Hoe kom ik daar?'

Ik ondersteun je om een betere en een meer gelukkige versie van jezelf te worden. Waar word je blij van? Welke kwaliteiten en mooie karaktereigenschappen wil je meer gebruiken?

Samen met jou ga ik op onderzoek uit door middel van de juiste vraagstelling. Jij mag zelf de echte stappen zetten door op zoek te gaan naar de antwoorden in jezelf. Door zelf de antwoorden te vinden ben je namelijk veel gemotiveerder en sterker om niet terug te vallen in de oude ongewenste levensstijl.

Ik werk volgens de N.A.C.- methode van Anthony Robbins, dit systeem is gebaseerd op het model van Neuro Associative Conditioning. Met deze methode doorbreken we oude patronen, die ons niet (meer) dienen, waardoor er ruimte komt om vervolgens de nieuwe patronen te integreren. Belangrijk hierbij zijn de emoties die bij deze patronen horen. Hierdoor creŽer je een krachtig zelfbeeld, g roeit je zelfvertrouwen en kom je in de juiste houding om waar te maken wat je ontdekt hebt.

Nieuwe patronen zorgen voor positieve verandering, terwijl ongewenste patronen zorgen voor onzekerheid en stress. Door het nieuwe patroon te integreren verandert ook de focus. Bijvoorbeeld van angst naar kracht, van minderwaardigheid naar zelfverzekerdheid, van stress naar een relaxte houding. Coachen volgens de N.A.C. methode is resultaatgericht.

Ik ben opgeleid door Health Balance. De Life Coaching Opleiding van Health Balance is erkend door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de EMCC (European Mentoring & Coaching Council).