Witte Spiegel       Aangesloten bij de BSW
       Beroepsvereniging Spiritueel
       Werkers                      Reiki is een Japans woord voor universele levensenergie. Deze energie is overal in en om ons heen en alle levende organismen hebben deze energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte.

Reiki is de verbinding tussen de kosmische energie om ons heen (Rei) en de persoonlijke energie in ons lichaam (Ki). De essentie van Reiki is aandacht, warmte en liefde.

Als deze levensenergie zonder belemmering door je lichaam kan stromen voel je je gezond en in harmonie met jezelf. Maar vaak zijn er blokkades ontstaan die lichamelijke en/of geestelijke klachten kunnen veroorzaken. Bij een reiki-behandeling krijg je extra levensenergie die deze blokkades te lijf gaat en het zelf genezend vermogen van je lichaam ondersteunt.

Reiki kan je ondersteunen bij ziekte, vermoeidheid, blessures, of gewoon als je niet zo goed in je vel zit.

Reiki is een hele intelligente energie, de reiki-energie stroomt naar de plaatsen in het lichaam die dat het hardste nodig hebben.

Reiki kan in verschillende vormen worden gegeven, n.l. door middel van handoplegging of in de aura. Bij deze behandelingen lig je geheel gekleed op een behandeltafel.

Ook is het mogelijk om een stoelbehandeling van de chakra?s te ontvangen, dan zit je uiteraard op een stoel en wordt er in de aura gewerkt. Bij deze behandeling worden de blokkades in de chakra?s opgeheven. Een behandeling duurt ongeveer één uur.

Ik ben ingewijd in de eerste twee graden van Reiki.