Witte Spiegel       Aangesloten bij de BSW
       Beroepsvereniging Spiritueel
       Werkers                      Ik heb Monique leren kennen als een hele lieve, open en spontane vrouw, die oprecht geďnteresseerd is in de mensen om haar heen.

In mijn leven heb ik altijd moeite gehad om mensen daadwerkelijk toe te laten tot mijn binnenste. Aan het begin van mijn sessies met haar was ik dan ook wat huiverig voor wat het mij aan emoties en ervaringen zou brengen. Maar door haar warmte, haar duidelijkheid en het gezamenlijk besluiten wat iedere sessie voor doel heeft, heb ik inmiddels al hele mooie dingen mogen ervaren. Doordat Monique een mooi palet aan therapieën en behandelmogelijkheden heeft, die elkaar aanvullen en waar mogelijk versterken, kan zij inspringen op de situatie van dat moment. Hierbij worden echter de vastgestelde doelen niet uit het oog verloren.

Mijn doelen zijn nu helder en door het harde werken tijdens de sessies zijn de eerste resultaten ook zichtbaar. Door haar streven naar het werken vanuit liefde, positiviteit en het aanvoelen wat er per sessie gewenst is, is ieder bezoek aan haar een ontdekkingstocht. Een tocht die de moeite waard is, want ik merk duidelijke veranderingen bij mezelf. Veranderingen, die ik alleen nooit gerealiseerd zou hebben. Veranderingen, waar ik erg blij mee ben. Veranderingen, die ik iedereen gun, die het gevoel heeft vastgelopen te zijn.

Mirjam

***********************************

Het was een bijzondere middag, ik heb een ademsessie gedaan bij Monique en wat een diepte heb ik mogen bereiken! Ik mocht heerlijk op een matras liggen en daarna gaf Monique mij uitleg over de manier van ademhalen. Ze vertelde dat ik de ademhaling rond mocht krijgen, dus evenveel tellen in als uit. Ik dacht: ‘dat is simpel’, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Het lukte me niet om de ademhaling rond te krijgen, ik nam toch telkens een pauze tussen in- en uitademing. Monique wees me hierop en dus begon ik goed op te letten en werd ik, inwendig, boos omdat dit me niet goed lukte. Monique heeft me toen begeleid in het ademen en zij begon te tellen, 123 in 123 uit en ik mocht krachtiger inademen. Het bleef moeilijk voor me en dus zat nog teveel in mijn hoofd. En wilde zo graag dat er iets zou gebeuren. Op een gegeven moment liet ik dit los en voelde weerstand in mijn schouders, hier zat nog iets vast. Monique liet me hier naartoe ademen en toen moest ik ineens aan de tijd denken, maar ik wilde hier graag doorheen dus ook die tijd heb ik losgelaten. Toen kwam er ruimte en werd me ineens duidelijk waar dit over ging. Dit hebben we samen besproken

Daarna schoot het naar mijn Li-knie, het was of er een strak verband om zat. Monique reageerde intuďtief en hield een hand boven mijn knie, waar zich veel energie bevond. Ze vroeg me om ook nu naar mijn knie te ademen en zij haalde de overtollige energie weg. Daarna ging het beter en kwam ik in, zo lijkt, een andere wereld. Ik zag beelden en die veranderden steeds. Ik bekeek ze en bleef dicht bij mezelf. Monique vroeg me of ik contact kon maken met de beelden. Dat vond ik in het begin moeilijk, want wie ben ik om hiermee contact te maken. Maar ik heb het toch gedaan. En wauwww, zoveel licht en liefde. Ik kon het nauwelijks bevatten en was diep ontroerd. Ook voelde ik tegelijkertijd liefde en licht stromen en kon niet uitleggen hoe dit voelde, maar bijzonder was het! Monique, ik ben je heel dankbaar voor deze prachtige sessie en voor je liefdevolle begeleiding hierbij!

Dikke Hartknuffel,

Netty.

***********************************

Monique komt tot de kern. Zij voelt/ziet dingen die nog niet uitgesproken zijn of die nog niet bewust zijn bij de ander!

Dennis,

***********************************

Best wel sceptisch was ik, als geboren en getogen Tukkerse, maar heb mijn twijfel totaal overboord gegooid na de mooie gesprekken die ik met Monique heb gehad en de reikibehandeling die ik bij haar heb ondergaan.

Ik had van tevoren nauwelijks een beeld van wat reiki nu precies inhield en liet het dus gewoon maar over me heen komen. Achteraf heb ik nauwelijks woorden om te beschrijven wat het met me deed, zó bijzonder en bijna bizar. Ik voelde tijdens de behandeling een zware last van me afglijden en plaats maken voor een warm en licht gevoel van binnen. Het voelde dermate goed, dat ik zelfs in slaap ben gevallen en dat is voor een onrustig persoon als ik, zeer ongewoon.

Tijdens de gesprekken die ik met haar heb gehad, wist ze me al heel gauw op mijn gemak te stellen en te laten ontspannen. De muur die ik om mijn hart had gebouwd, brokkelde beetje bij beetje af, zodat ik haar mijn diepste wezen heb laten zien. Daardoor werd al snel duidelijk waar mijn knelpunten zaten en wat er voor nodig was om die aan te pakken.

Dank je wel Monique, voor deze zeer mooie en intense ervaring!

Belinda

***********************************

"Dat ik gevoelig was voor sfeer en stemmingen van andere mensen wist ik wel. Maar na de sessies bij Monique, waar ik een hele 'bijzondere' ballast van me af heb kunnen gooien, is er weer ruimte voor voelen, voor pure emoties zoals kippenvel bij muziek. Door alle ballast was hiervoor geen ruimte meer, mijn voelsprieten waren ingetrokken, zo leek het wel. Sindsdien ben ik veel bewuster bezig met mijn hoogsensitiviteit. Ik ben me er van bewust dat ik het nodig heb om emoties en gevoelens meteen te uiten en te delen met mensen om mij heen en deze emoties niet meer weg te parkeren en door te rennen in het leven. Monique straalt enorm veel rust en vertrouwen uit, voelt aan wat je nodig hebt, wat bij je past zonder je het gevoel te geven dat je ook maar een moment de regie kwijt bent over je eigen proces".

Miranda Rijnen.